Image Alt

Cărți care te inspiră: „Omule cunoaște-te!” de Nicolae Popoviciu

Cărți care te inspiră: „Omule cunoaște-te!” de Nicolae Popoviciu

Cunoașterea vieții, cu toate ale ei, este o îndeletnicire pe care fiecare o trăiește, cu sau fără voia proprie.

În toată mișcarea continuă pe care omul o face printre semenii săi, acesta descoperă caractere, unul mai divers decât celălalt, și asta îi place. Poate de asta omul nu se plictisește niciodată de viață și ține strâns cu dinții de ea.

Viața este un proces continuu de cunoaștere și așa va fi mereu. Iată de ce venim astăzi cu o propunere de carte care te va inspira când vine vorba despre cunoașterea omului din tine, dar și a celui din preajma ta.

„Omule cunoaște-te!” de Nicolae Popoviciu este o carte apărută la Editura PANDORA-M, un curs practic de caracterologie.

Dacă credeți că vă cunoașteți îndeajuns, după citirea acestei cărți  s-ar putea să vă îndoiți nițel. Nici când vine vorba de cunoașterea celorlalți s-ar putea să nu stăm prea bine.

Așadar, cartea vine în ajutorul tuturor celor care trăiesc cu bucurie fiecare redescoperire a propriei ființe, dar și a semenilor.

Cunoașterea de sine însuși, cunoașterea propriilor calități și defecte înseamnă autoeducație, iar acesta nu ar trebui să lipsească din viața niciunei ființe. De ce? Explicația nu mai e o taină, trebuie doar să vrei s-o descoperi în lectura acestei cărți despre oameni și înfățișarea lor.

 

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: Închis Filiala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente