Image Alt

Sală de Împrumut Adulți

  • Își primește utilizatorii într-un spațiu proaspăt renovat, cu mobilier modern, care facilitează un mediu mai prietenos pentru lectură și studiu. Astfel, acum invităm cititorii să răsfoiască relaxat cărțile pe care le vor împrumuta, în spațiile special dedicate lecturii.
  • Accesul la noutățile editoriale este mult mai comod, acestea fiind evidențiate pe rafturi noi, ușor de vizualizat.
  • Noua organizare a spațiului oferă oportunități mult mai bune de socializare, de întreținere a unor dezbateri despre literatură, de informare și documentare, de petrecere a unui timp liber de calitate atât în compania cărților, cât și a concitadinilor.
  • Oferă utilizatorilor servicii de rezervare a publicaţiilor şi împrumut interbibliotecar.
  • Organizează expoziţii tematice de carte inspirate din calendarul anual al aniversărilor culturale sau prezentând noutăţile editoriale achiziţionate recent
  • Pune la dispoziţia utilizatorilor un fond de carte de aproximativ 68.000 de volume, din care 30% cu acces liber la raft, restul aflându-se în cele două depozite.

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: ÎnchisFiliala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente