Image Alt

Biblioteca Municipală „Radu Rosetti” Onești SE REDESCHIDE!!!!!

Biblioteca Municipală „Radu Rosetti” Onești SE REDESCHIDE!!!!!

Avem o veste bună la început de săptămână! De joi, 15 decembrie, Biblioteca Municipală „Radu Rosetti” Onești își reia activitatea cu publicul. Astfel, activitatea sălilor de lectură, sălilor de împrumut și secția de internet, se va desfășura la Muzeul Municipal de Istorie, aflat în zona de jos a orașului, Bulevardul Republicii, nr. 43.
Așteptăm cu nerăbdare să ne reluăm activitatea și să ne reîntâlnim cu voi, cititorii noștri!
Vom încerca și în această perioadă în care suntem relocați, până la reabilitarea clădirii bibliotecii, să vă oferim aceleași servicii de calitate și să ne implicăm în comunitate prin proiectele noastre.
De asemenea, Filiala ”Cosânzeana” rămâne deschisă utilizatorilor. În perioada următoare vor demara lucrările de reabilitare a clădirii bibliotecii, conform proiectului ”Lucrări de modernizare și dotare Biblioteca Municpală ”Radu Rosetti” Onești, județul Bacău.” Deci, de joi, 15 decembrie, ne revedem la bibliotecă, căci #Oneștiulcitește.
Programul de funcționare va fi : 08:00-16:00.

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: Închis Filiala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente