Image Alt

Supernormal: povestea neîmpărtășită a adversității și rezilienței – Meg Jay

Supernormal: povestea neîmpărtășită a adversității și rezilienței – Meg Jay

Meg Jay este psiholog clinician și professor de psihologie la University of Virginia. A scris numeroase articole despre trauma, reziliență și psihologia dezvoltării.

De ce unii copii reușesc să facă față dificultăților, iar alții nu? Ce putem spune despre copiii aparent invulnerabili, invincibili, copiii supernormali care par înzestrați cu o capacitate supraomenească de a se adapta și reuși?

Bazându-se pe experiența clinică de peste douăzeci de ani, Meg Jay ne prezintă diferite aspecte ale rezilienței și ne conduce în lumea interioară a „supernormalilor”, a celor care, la prima vedere, sunt doar niște medici, artiști, avocați, profesori sau antreprenori de success, dar pe care îi descoperim ca fiind niște eroi care au reușit să-și croiască o viață reușită, în ciuda tuturor obstacolelor și dificultăților întâmpinate în copilărie. Plină de povești de viață impresionante și de informații științifice de actualitate, cartea reușește să creioneze un tablou complet al rezilienței, oferind nu doar răspunsuri cu privire la resursele persoanelor reziliente, ci și o imagine a modului în care se simt și se văd pe ei înșiși oamenii „supernormali”.

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: Închis Filiala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente