Image Alt

„Iertarea și compasiunea: Cum să-ți păstrezi liniștea sufletească” de Alice Wheaton

„Iertarea și compasiunea: Cum să-ți păstrezi liniștea sufletească” de Alice Wheaton

Se zice că a greși este omenește, dar a ierta e dumnezeiește.

Viața fiecăruia e condimentată cu tot felul de experiențe. Pe unele le poți purta cu tine mai departe, iar de altele, pur și simplu, nu știi cum să te descotorosești mai repede pentru a-ți găsi, într-un final, liniștea interioară. Și cum se poate găsi această liniște interioară, dacă nu prin iertare și compasiune. Cam despre asta este cartea pe care v-o propunem astăzi, „Iertarea și compasiunea” de Alice Wheaton.

Apărută la Editura Curtea Veche în anul 2006, cartea tratează tema iertării, cea care aduce pacea aceluia care o capabil să o înfăptuiască.

Spunem îmi pare rău, scuze, iar răspunsul uneori nu întârzie să apară: te iert! Dar cât este iertare și cât este doar articularea unor sunete care formează minunatul cuvânt iertare? Răspunsul îl găsești sigur în această carte. Și dacă nu te mulțumește, o altă cale e să privești mai adânc în interiorul tău. Dacă e pace, atunci într-adevăr ai iertat. Dacă încă simți acel gol inconfundabil, atunci încă e de lucrat cu mintea și sufletul. Cum s-o faci, îți spune autoarea cărții în cele 190 de pagini.

Știm cu toții cât de valoroasă e liniștea sufletească. Știm cum e mai ales atunci când n-o avem, de aceea încercăm să găsim diverse căi pentru a o recupera. Care sunt aceste căi, dacă încă nu le-ai descoperit, le poți afla citind cartea curajoasă de azi. O să-ți ofere mici trucuri pe care să le folosești atunci când rătăcești în tumultul vieții.

Dacă găsești iertarea greu de înfăptuit, dă-i o șansă acestei cărți. S-ar putea să te inspire mai mult decât crezi.

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: Închis Filiala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente