Image Alt

Cărți care te inspiră: „Atitudinea este totul” de Jeff Keller

Cărți care te inspiră: „Atitudinea este totul” de Jeff Keller

În ultima perioadă se tot vorbește despre atitudine ca fiind un mic detaliu care face marea diferență. Și dacă te afli într-o perioadă în care vrei să faci o schimbare în viața ta, atunci cartea „Atitudinea este totul” de Jeff  Keller este un „manual” numai bun de pornit cu el spre o nouă viață.

Cartea este una de referință în domeniul motivațional și a ghidat mii de oameni în explorarea propriului potențial.

Știm și am simțit cu toții că atunci când avem o atitudine pozitivă, adică suntem optimiști, lucrurile parcă se așază altfel în viața noastră. Și dimpotrivă, atunci când îl luăm pe NU în brațe, aproape toate se învălmășesc împrejurul nostru.

Gândirea pozitivă aduce schimbări benefice în viața oricui este pregătit să aibă atitudini pozitive vis-a-vis de tot ce trăiește zilnic.

Scrisă simplu, cu un informații concise și bine structurate, cartea se citește ușor și atrage încă din primele pagini. Este structurată în 3 părți. Partea I, „Rădăcinile succesului se află în minte” – te ajută să conștientizezi că reușita în viață depinde de felul în care GÂNDEȘTI. Partea a II-a, „Fii atent la ce spui” – te învață cum îți poți folosi limbajul pozitiv pentru a-ți atinge scopurile și Partea a III-a, „Divinitatea îi ajută pe cei care acționează” – te învață care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru ca visele tale să devină realitate.

Această carte te poate ajuta, indiferent de felul în care gândești acum – pozitiv sau negativ, doar dă-i o șansă să te convingă!

Dacă vrei să citești cartea, o găsești la Sala de lectură pentru adulți.

Lectură plăcută!

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: Închis Filiala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente