Image Alt

Pregătiți de vacanță? Descoperim ”Arta de a călători” alături de Alain de Botton (video)

Pregătiți de vacanță? Descoperim ”Arta de a călători” alături de Alain de Botton (video)

Puține activități par să ne provoace atâta fericire ca o călătorie: să îți faci bagajul și să pleci undeva, departe de casă, într-un loc cu altfel de obiceiuri, climă, peisaje. Însă, deși suntem inundați cu sfaturi despre unde ar trebui să călătorim, adesea ne întrebăm de ce ar trebui să mergem într-un anumit loc și în ce fel călătoriile noastre ar putea deveni cât mai satisfăcătoare.

Antidotul perfect pentru ghidurile care ne spun exact ce să facem când ajungem într-un anumit loc, cartea ”Arta de a călători” încearcă să ne explice adevăratele motive pentru care călătorim în anumite locuri, și mai mult, ne sugerează cum am putea avea călătorii mai împlinte.

Alain de Botton este autorul a numeroase bestselleruri internaționale precum ”Religia pentru atei” sau ”Arhitectura fericirii”.

Acestea fiind spuse, vă dorim vizionare plăcută și vacanțe minunate!

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: Închis Filiala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente