Image Alt

„Dezvoltarea personală” de Brian Clegg

„Dezvoltarea personală” de Brian Clegg

„Vi se pare că este dificil să vă împărțiți timpul între viața personală și cea profesională, că stresul devine din ce în ce mai apăsător?” Dacă da, atunci vă invităm la o „întâlnire” cu o carte care vă poate ajuta să găsiți soluțiii pentru a gestiona mai bine timpul și a elimina stresul.

Apărută la Editura Polirom în anul 2003, cartea „Dezvoltarea personală” de Brian Clegg este un curs rapid de 150 de tehnici și exerciții, așa că „fiți pregătiți să învățați, dar și să vă distrați”.

Cursul pornește de la trei chestiuni foarte importante pentru fiecare individ: organizarea timpului, controlul stresului și alegerea de a fi asertiv sau agresiv. Acestea stau la baza celor 30 de lecții pe care autorul le propune fie pentru fiecare zi din lună, fie pentru atunci când vă convine. Oricare ar fi momentul pe care îl alegeți, acesta trebuie să fie unul susținut de parcurgerea fiecărei lecții cu exercițiile aferente, dacă vă doriți un progres în plan personal.

Prin parcurgerea celor 300 de pagini vă veți regăsi în cel puțin una dintre lecții, ceea ce va face lectura să fie una extrem de interesantă.

Cursul face trimiteri în fiecare lecție la alte titluri de cărți, așă că veți beneficia la finalul lecturii de o bibliografie consistentă pe subiectul dezvoltare personală.

Dacă vă pasionează acest gen de literatură, atunci această carte este una pe care trebuie să o citiți.

Iată doar un scurt fragement din carte: „Dacă doriți să vă organizați timpul în mod eficient, trebuie să acordați valoare timpului dumneavoastră. Dacă doriți să controlați stresul, trebuie să aveți un nivel rezonabil de conștientizare a propriei valori. Dacă vreți să aveți succes în negocieri, este important să credeți în propriile argumente.”

Veți simți cartea ca pe o mănușă potrivită, trebuie doar să-i dați o șansă să vă convingă!

Cartea se găsește la Sala de lectură Adulți, Secția Împrumut Adulți și Filiala „Cosânzeana”

Să aveți lectură plăcută și cu folos!

 

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: Închis Filiala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente