Image Alt

„Decizii hotărâtoare care au schimbat vieți: cum transformă eroii tragedia în triumf” de Daniel R. Castro

„Decizii hotărâtoare care au schimbat vieți: cum transformă eroii tragedia în triumf” de Daniel R. Castro

Nu toți oamenii sunt ocoliți de tragedii, însă ca în multe alte situații ale vieții, există pe lângă partea întunecată a întâmplării și una mai luminoasă care transformă încercații sorții în eroi.

E greu să vorbești despre tragedii și să dai sfaturi atunci când nu le trăiești, dar cartea de astăzi este una curajoasă și își dorește să vă inspire în momentele mai puțin frumoase ale vieții.

Așadar, cartea pe care ți-o propunem astăzi aparține autorului Daniel R. Castro și se intitulează „Decizii hotărâtoare care au schimbat vieți: cum transformă eroii tragedia în triumf”.

După 9 ani de lectură a unor biografii, studii academice și tratate de psihologie, autorul cărții a descoperit că „eroii sunt oameni care literalmente văd și aud în jurul lor lucruri pe care alți oameni nu le observă”.

Pornind de la asta, autorul reunește în carte povești de viață despre oameni simpli sau figuri istorice renumite care în ciuda momentelor grele pe care le-au trăit, au reușit să ia decizii hotărâtoare care i-au transformat în eroi.

Nu este doar despre eroi ci și despre acțiunile lor care au schimbat viețile lor dar și pe a celor din jurul lor.

Citind-o vei descoperi modele de oameni. Ei „îți vor deschide ochii și vei vedea soluții noi la probleme vechi, vei vedea căi alternative unde alții nu văd decât fundături, pe scurt vei putea să vezi cu ochii eroilor”.

Fie că este despre regizorul Walt Disney, părintele logoterapiei Viktor Frankl, autoarea Joni Eareckson Tada, actorul Cristopher Reeve, fie despre oameni a căror nume nu le-ai auzit vreodată, toate poveștile lor demonstrează că momentele tragice ale vieții pot fi transformate în triumf.

Morala tuturor poveștilor este că „indiferent cu ce aruncă viața în tine, ai puterea de a decide ce impact va avea aceasta asupra ta.”

Cartea este una care inspiră datorită cazurilor prezentate și îți dă curaj pentru momentele când vei avea nevoie de el, așa că merită toată atenția ta.

Dacă dorești să citești cartea, o găsești la Sala de Lectură Adulți.

Lectură cu folos!

Vă invităm să dați like și paginii noastre de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutățile.

 

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: ÎnchisFiliala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente