Image Alt

Cărți care te inspiră: „O viață nouă în 7 zile”

Cărți care te inspiră: „O viață nouă în 7 zile”

Viața îți oferă destule întâmplări. Unele sunt roz, altele sunt gri.

Zilele fiecăruia dintre noi curg ca niște piese de domino într-un joc al vieții în care ne străduim să fim niște protagoniști buni. Uneori viața ne aplaudă, alteori doar trage cortina, fără alte zgomote de triumf. În acest ultim caz, de cele mai multe ori, nu ne simțim confortabil, așa că ne propunem o nouă abordare a vieții. Despre asta ne vorbește și cartea pe care v-o propunem astăzi.

Apărută la Editura Litera, în 2011, cartea scriitorului Paul McKenna, „O viață nouă în 7 zile” este una ce are puterea de a schimba vieți. Nu este o afirmație hazardată, veți vedea.

Există posibilitatea ca în 7 zile, viața să capete forma și nuanța pe care ne-o dorim, iar asta depinde doar de noi.

O viață nouă presupune schimbări de percepție și nu schimbări care au loc în lumea exterioară, iată de ce toată povestea asta ține de noi și nu de cei din jurul nostru.

Pe măsură ce se vor pune în practică ideile din această carte, autorul ne asigură de conturarea unei noi vieți, una așa cum ne-o dorim fiecare dintre noi.

Cine ești tu cu adevărat și ce să faci cu filmele care se derulează în mintea ta, cum să activezi butonul încrederii în tine ca să nu aluneci pe panta negativității și ce rol joacă perspectivele pe care le avem asupra vieții sunt doar câteva dintre subiectele cărții pe care autorul le abordează pentru cititorul care dorește o viață nouă.

Este o carte curajoasă care te va inspira, doar dă-i o șansă să te convingă!

Cartea se găsește la Sala de lectură Adulți și la Filiala „Cosânzeana”.

Lectură plăcută și cu folos!

 

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: ÎnchisFiliala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente