Image Alt

Cărți care ne inspiră: „250 de lucruri de încercat într-o viață: pentru cupluri”

Cărți care ne inspiră: „250 de lucruri de încercat într-o viață: pentru cupluri”

Orice este neîngrijit sau neglijat are de suferit. De la obiecte fără viață până la cele foarte însuflețite, toate au nevoie de atenție pentru a funcționa așa cum trebuie, dacă nu chiar optim. Și așa este și în cazul relațiilor, de orice fel ar fi ele. Dacă le neglijezi, se duce totul de râpă. Despre asta este și cartea pe care v-o propunem astăzi.

Scrisă de Elise De Rijck, cartea „250 de lucruri de încercat într-o viață: pentru cupluri” a fost publicată în anul 2017 la Editura Litera.

Este o carte cu o grafică amuzantă și care se citește în câteva ore, datorită stilului în care este scrisă.

Cartea își propune să restarteze relațiile de cuplu sau să le îmbunătățească. Cum? Prin 250 de activități – nebunești, amuzante, unice și, uneori, chiar foarte serioase –  pe care cuplurile sunt provocate să le testeze.

Cartea invită cititorul sau cititorii ei, căci poate fi citită foarte bine și în doi, la o aventură haioasă plină de surprize. Așa cum uneori glumele ascund un pic de adevăr, și cele 250 de provocări amuzante, pe care le propune autoarea,  au menirea de a descoperi sau redescoperi  mai bine partenerul de viață. Și, de ce nu, în felul pe care îl propune autoarea Elise De Rijck.

Cartea este una care inspiră, așa că merită să-i dați o șansă. O găsiți la Sala de Lectură pentru adulți. Lectură plăcută și cu folos!

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: ÎnchisFiliala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente