Image Alt

„Curs practic de încredere: șapte pași spre împlinirea personală” de Walter Anderson

„Curs practic de încredere: șapte pași spre împlinirea personală” de Walter Anderson

Astăzi îți propunem în cadrul rubricii „Cărți curajoase – Cărți care te inspiră”, un „Curs practic de încredere: șapte pași spre împlinirea personală” de Walter Anderson. Apărută la Editura Curtea Veche, în anul 2000, cartea este și acum la fel de actuală în informații ca și atunci.

Dacă ți se întâmplă uneori să îți pierzi încrederea în tine, atunci merită măcăr o dată să răsfoiești această carte.

Fie că e o întâmplare, o persoană sau un eșec, toate îți pot zdruncina încrederea în tine dacă tu încă nu ai conștientizat ce putere interioară deții. Autorul insistă asupra puterii pe care fiecare o are în interiorul său și de care, din păcate, se uită în momentele dificile. Cum să o descoperi și cum să te folosești de ea pentru a depăși orice obstacol sau gândurile nocive care îți invadează mintea, afli în cele 20 de lecții pe care le cuprinde cartea.

Nimeni nu îți poate oferi mai multă încredere în tine decât tu însuți iar această carte tocmai asta te învață. Autorul, pornind de la propriile sale experiențe de viață dar și din cele ale oamenilor pe care i-a cunoscut, construiește un curs practic și autentic de dobândire a încrederii. Fără vorbe lipsite de conținut, cartea, prin studiile de caz relatate, are puterea de a schimba atitudinile distructive care uneori îți dau târcoale sau îți dezechilibrează încrederea.

Nu poți controla ceea ce se întâmplă în jurul tău dar te poți controla pe tine însuți iar asta îți va da încredere în tine. Exersând acest lucru, ne spune autorul, poți dobândi atitudinea de încredere. Odată însușită, nimic nu ți-o va mai putea clătina. Asumându-ți riscuri, acceptând provocări și îndrăznind să fii tu însuți, dobândești încredere. Poți fi ceea ce alegi să fii, depinde doar de tine.

Cu un limbaj aerisit și deloc pretențios, cu povești despre oameni frumos relatate și sfaturi practice, cartea „Curs practic de încredere” de Walter Anderson este o carte cheie în cadrul literaturii motivaționale atât pentru tineri cât și pentru vârstnici. Criticii spun despre conținutul cărții că este „cea mai importantă materie nepredată în școală”.

Dacă dorești să o citești, găsești cartea la Secția de Împrumut carte pentru Adulți, Secția Sala de lectură pentru Adulți și Filiala „Cosânzeana”. Este o carte „curajoasă” care te va inspira, trebuie doar să-i dai o șansă să te convingă! Alege să fii încrezător!

Vă invităm să dați like și paginii noastre de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: Închis Filiala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente