Image Alt

U de la uliu de Helen Macdonald – o lecție despre curaj

U de la uliu de Helen Macdonald – o lecție despre curaj

După moartea tatălui său Helen Macdonald hotărăște să întoarcă spatele lumii civilizate, ca să se afunde într-o alta… cea a păsărilor de pradă. Pentru a-și îmblânzi pierderea ș durerea, își petrece timpul doar cu uliul Mabel. Și din povestea lor și drumul spre vindecare se naște o carte, diferită de tot ce ați citit până acum: ”U de la uliu”.

”…cu Mabel am învățăat cum ajungi să te simți mai uman odată ce ai aflat, chiar și numai în imaginație, cum e să nu fii om. (…) Mă uit în jos la mâinile mele. Acum am cicatrici pe ele. Linii albe subțiri. (…) Și mai erau și alte cicratice, dar nu erau vizibile. Erau cele pe care m-a ajutat să le vindec, nu să mi le fac.” O parte din fotografiile din video, sunt preluate din documentarul despre carte. Vă lăsăm link dacă vreți să îl vedeți –    • 🐾 H is for Hawk: …  .

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: Închis Filiala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente