Image Alt

S-AU DESEMNAT CÂȘTIGĂTORII CONCURSULUI NAȚIONAL DE PROZĂ SCURTĂ ”RADU ROSETTI”, EDIȚIA A XXIV-A

S-AU DESEMNAT CÂȘTIGĂTORII CONCURSULUI NAȚIONAL DE PROZĂ SCURTĂ ”RADU ROSETTI”, EDIȚIA A XXIV-A

Concursul Național de Proză Scurtă „Radu Rosetti”, ajuns la ediția a XXIV-a, a atras și în acest an un număr mare de concurenți din toată țara. Am primit 39 de lucrări, de la 36 de participanți, toate foarte bune, care au dovedit talentul concurenților și pasiunea lor pentru acest gen literar, proza scurtă.

Desfăşurată pe trei grupe de vârstă: 10-15, 16-20, 21-35 de ani, competiția este menită să descopere şi să promoveze tinerele talente literare, pentru care acest concurs a constituit dintotdeauna o excelentă rampă de lansare.

Din numărul total de participanți, juriul a desemnat 13 câștigători pentru cele 3 categorii de vârstă.

Aducem sincere mulțumiri juriului format din prof. univ. dr. Vasile Spiridon, președintele juriului, și membrilor: lector univ. dr. Adrian-Gelu Jicu, criticul literar Petre Isachi, scriitorul Ioan Tudor Iovian, prof.  Valentin Rădulescu și nu în ultimul rând, tuturor participanților interesați de acest concurs literar.

Sincere felicitări câștigătorilor acestei ediții!

Iată lista câștigătorilor:

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: ÎnchisFiliala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente