Image Alt

„Păstrează-ți visurile într-o lume de coșmar” de dr. Steve W. Price

„Păstrează-ți visurile într-o lume de coșmar” de dr. Steve W. Price

Vă propunem pentru acest început de săptămână o carte curajoasă, o carte inspiratoare: „Păstrează-ți visurile într-o lume de coșmar” de dr. Steve W. Price.

Cu toții avem visuri. Pentru unele luptăm până ne apar broboane de sudoare pe frunte, iar pentru altele ne dăm bătuți chiar înainte de a încerca cu adevărat.

Uneori, nu doar lumea ne distruge visurile, ci chiar și noi înșine. Și despre asta e cartea lui Steve W. Price.

Cartea este despre cum să nu ne îngropăm visurile, chiar și atunci când totul pare imposibil.

Se pare că nu visurile noastre sunt prea mari dacă nu se împlinesc, nici talentul nostru nu este prea mic, ci strategiile de transpunere în realitate a visurilor sunt incorecte.

„Păstrează-ți visurile într-o lume de coșmar” de dr. Steve W. Price este o carte care te prinde de mână și nu te lasă prea ușor să renunți la ea. Este una din acele cărți de dezvoltare personală, care convinge prin simplitatea scrierii și a sfaturilor.

Nu vei simți doar că poți muta munții din loc după ce o vei citi, ci chiar și visurile tale își vor găsi făgașul spre împlinire.

De ce visurile și convingerile trebuie să meargă mână în mână, de ce  trebuie să te păzești de boala învârtitului în jurul cozii, de ce alegerile ne determină destinul visului nostru sunt doar câteva dintre subiectele interesante ale cărții. Pe restul te invităm să le descoperi singur. „Nu pluti ca o pană, dacă poți zbura ca un vultur”. E atât de simplu dacă știi ce vrei să faci cu tine, viața ta și visurile tale!

„Nu renunța la visuri,

Căci dacă ele mor,

Viața e doar o pasăre cu aripile frânte,

Ce niciodată nu se va mai ridica în zbor.” – Langston Hughes

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: ÎnchisFiliala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente