Image Alt

Cărți care ne inspiră: „Puterea lui Tao”

Cărți care ne inspiră: „Puterea lui Tao”

Vremurile tulburi vin și pleacă. Ele fac parte din destinul omului. Fără ele, omul  nu ar realiza cu adevărat cât de frumoasă este viața, cât de prețioasă este clipa.

Și oricând ar veni aceste vremuri tulburi, e bine să ne găsească pregătiți sufletește. Unii dintre noi suntem deja fortărețe puternice, viața ne-a călit, dar unii dintre noi, încă ne dezechilibrăm când viața ne joacă fente. Mai ales, pentru aceștia din urmă este cartea de astăzi.

„Puterea lui Tao” scrisă de Lou Marinoff și apărută la Editura Trei, în anul 2015 este o carte din colecția „Cum  – pentru viitor” și se înscrie pe lista cărților care merită toată atenția celor ce vor să se dezvolte pe plan personal.

Cartea reprezintă o posibilă cale de regăsire a armoniei individului în universul imprevizibil care-l înconjoară.

Ce este Tao?  Tao este precum o cheie a tuturor cheilor. Deschide multe uși: ușa spre înțelegere, ușa spre fericire, ușa spre succes, ușa spre iubire, ușa spre comuniune, ușa spre împlinire, ușa spre serenitate, ușa spre a face din lumea asta una mai bună.

Autorul ne garantează că fiecare pagină din carte reprezintă un pas către Cale. Rămâne să vedem dacă e aöa. Și cum altfel decât citind cartea.

Este o carte curajoasă, doar dă-i o șansă să te convingă!

Cartea se găsește la Sala de lectură pentru adulți.

Lectură plăcută și cu folos!

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: Închis Filiala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente