Image Alt

Cărți care te inspiră: „Drumul către tine însuți: O nouă psihologie a iubirii, a valorilor tradiționale și a creșterii spirituale” de M. Scott Peck

Cărți care te inspiră: „Drumul către tine însuți: O nouă psihologie a iubirii, a valorilor tradiționale și a creșterii spirituale” de M. Scott Peck

Timpul trece și vremurile se schimbă. Unele sunt mai bune,  altele mai puțin bune.

În învălmășeala lor, omul trebuie să-și găsească un drum. Unul pe care să pășească alături de semenii săi, și altul către sine însuși. Doar când va fi mulțumit cu ce a ales, abia atunci își va găsi echilibrul.

Dar cum poate omul să afle, în vremuri tulburi, ce e mai bun pentru el? Unul din răspunsuri  poate fi găsit în cartea pe care v-o recomandăm astăzi, „Drumul către tine însuți: O nouă psihologie a iubirii, a valorilor tradiționale și a creșterii spirituale” de M. Scott Peck.

Cartea face parte din Colecția Cărți Cheie a Editurii Curtea Veche și,  ca toate de acest gen din această colecție, este una inspiratoare.

Psihiatru de profesie, autorul  M. Scott Peck, oferă în cele 4 capitole ale cărții, povești adevărate din munca lui, de zi cu zi, de clinician. E posibil să vă regăsiți în ele, iar explicațiile, pe care autorul le aduce,  sunt un ghid psihoterapeutic extrem de util.

Cartea se deschide dur: „Viața e dificilă”. Nicio noutate! Știm cu toții asta!

Viața nu este întotdeauna simplă. Uneori  înseamnă și o serie de probleme, dar cartea de azi ne oferă o cheie către rezolvarea lor.

În drumul către noi înșine se află rezolvarea! Cu această idee își începe autorul cartea pe v-o recomandăm astăzi.

Ce presupune acest drum către noi înșine și ce trebuie să luăm în rucsacul trăirilor când pornim la drum, rămâne să descoperim în lectura acestei cărți.

Este o carte curajoasă. Doar dă-i o șansă!

Lectură plăcută și cu folos!

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: Închis Filiala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente