Image Alt

Spectacol ”Drag de Dragobete” la Biblioteca Municipală ”Radu Rosetti” Onești

Spectacol ”Drag de Dragobete” la Biblioteca Municipală ”Radu Rosetti” Onești

Biblioteca Municipală ”Radu Rosetti” Onești vă invită în ajun de Dragobete la un spectacol realizat de Asociația Culturală EUROMULTIART, o premieră absolută a feeriei lirico-muzicală pe texte originale.

Spectacolul gratuit ”Drag de Dragobete” va avea loc în Aula bilbiotecii, marți, 23 februarie, de la ora 18:00. Spectatorii se vor bucura de un eveniment inedit în cadrul căruia se va cânta și se vor recita versuri improvizate pe loc.

Spectacolul este regizat de actrița Ortansa Codreanu. Coordonarea muzicală Mihai Teleagă.

Evenimentul va fi precedat de la ora 17:00 de vernisajul expoziției ”Poezia tablourilor în relief” cu lucrări de artă realizate din materiale compozite de artistul vizual George Zamșa.

Intrarea la spectacol se face pe bază de invitații, ce vor putea fi ridicate de la bibliotecă, între orele 08:00-16:00. Evenimentul se desfășoară cu respectarea normelor de distanțare socială, fără a depăși 50% din capacitatea sălii. Purtarea măștii este obligatorie pe tot parcursul evenimentului.

Vă așteptăm cu ”Drag de Dragobete”!

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: Închis Filiala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente