Image Alt

O nouă întâlnire în cadrul proiectului ”Fetele Neînfricate”

O nouă întâlnire în cadrul proiectului ”Fetele Neînfricate”

Adolescența nu este cea mai ușoară perioadă, tocmai de aceea ne-am gândit că ar fi ideal să invităm un psiholog la una din întâlnirile din cadrul proiectului ”Fetele Neînfricate.”
Au vorbit cu psiholog, prof., consilier școlar Romandaș Cristina despre anxietate, identitate, cine sunt eu, despre frici, provocări, viitor, școală, bullying.
Cu siguranță discuția de astăzi le-a prins bine și le-a ajutat să descopere mai multe despre ele și despre cei din jur.
Îi mulțumim doamnei psiholog pentru că a acceptat invitația noastră și a vorbit cu multă răbdare și deschidere cu fetele noastre neînfricate din cadrul proiectului.
Fete neînfricate este un proiect implementat de Fundația Progress în parteneriat cu OTP Leasing prin Biblioteca Municipală Radu Rosetti, care își propune să ajute la dezvoltarea adolescentelor din zone defavorizate prin educație, activism, creșterea respectului de sine și împuternicire.

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: ÎnchisFiliala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente