Image Alt

Cărți care ne inspiră: ”Putere nemărginită” – Anthony Robbins

Cărți care ne inspiră: ”Putere nemărginită” – Anthony Robbins

În tot ce ne înconjoară există un mers al lucrurilor. Fie că există sau nu o știință pentru a explica ce se întâmplă, lucrurile se petrec cu sau fără voia noastră. Dar cartea curajoasă de azi, ne oferă reguli clare despre cum funcționează știința dezvoltării personale. E o știință și pentru asta, iar despre asta ne vorbește autorul cărții de azi, „Putere nemărginită”,  Anthony Robbins.

Dacă ești pasionat de programarea neuro-lingvistică, în această carte găsești cele mai tari explicații despre cum funcționează mintea omului și ce impact are ea asupra fiecărei activități zilnice.

Nu suntem perfecți în ceea ce facem și nici nu-i ok să ne dorim asta, însă Anthony Robbins ne oferă o pistă spre  echilibru atunci când simțim că viața face giumbușlucuri cu noi.

Cartea „Puterea nemărginită ” e una de fitness pentru minte. Nu doar corpul trebuie întreținut pentru buna lui funcționare, ci și mintea, iar despre asta e vorba în cartea pe care ți-o propunem astăzi.

Cartea are 21 de povești, cât să-ți ajungă pentru fiecare zi de muncă cu tine într-o lună. Fiecare poveste este un antrenament pentru minte și desăvârșirea ta ca Om.

Nu doar sfaturile pe care le oferă cartea sunt valoroase, ci și simplitatea cu aplicării acestora cântăresc greu. Așa că, dacă ești pasionat de dezvoltarea ta personală, de găsirea puterii nemărginite din interiorul tău, cartea de azi este exact ceea ce ai nevoie. Doar dă-i o șansă să te convingă!

Dacă vrei să citești cartea, o găsești la Sala de lectură pentru adulți.

Lectură plăcută și cu folos!

 

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: Închis Filiala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente