Image Alt

Ziua Internațională a Cititului Împreună – ZICI 2023 – ”O carte, un glas, multe urechi”

Ziua Internațională a Cititului Împreună – ZICI 2023 – ”O carte, un glas, multe urechi”

Încă un ZICI fericit! Anul acesta am sărbătorit Ziua Internațională a Cititului Împreună alături de prichindeii din clasele pregătitoare de la Școala Gimnazială Nr. 1 Onești. Am citit despre stele și am redescoperit că noaptea este fantastică, iar toate zgomotele acelea ciudate, pe care le aud câteodată, când închid părinții becul, sunt de fapt făcute de  steluțe, care se joacă.
Prichindeii de la clasa pregătitoare A, alături de doamna lor învățătoare Irina Abaza și prichideii de la clasa pregătitoare C, împreună cu doamna lor învățătoare Marinela Zarnescu au fost buni ascultători de povești. Și-au adus păturici, pernuțe, am stat relaxați și ne-am ”gâdilat” urechile cu aventurile lui Lotte, fetița din poveste, prin fascinatul și prietenosul Univers.
Copiii au decupat la finalul poveștii steluțe din care au încercat să facă constelații. Au primit și diplome de buni ascultători de povești. Ne-au promis că vor învăța să citească bine și la anul, ei ne vor citi nouă. Noi aducem popcorn, ei vin cu poveștile.
Am făcut poze, multe poze, ca să ne amintim cu drag de încă un ZICI.

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: ÎnchisFiliala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente