Image Alt

Cărți care ne inspiră: „12 reguli de viață”

Cărți care ne inspiră: „12 reguli de viață”

Dacă ești preocupat de dezvoltarea personală, îți propunem astăzi „12 reguli de viață”, o carte care sigur te va inspira. Este o carte care deschide noi orizonturi în fața problemelor care apar zi cu zi, în viața oricui.

Scrisă de „unul dintre cei mai sclipitori gânditori ai momentului”, psihologul canadian Jordan B. Peterson, cartea cuprinde 12 povești din care se desprind  tot atâtea reguli de viață. De ce avem nevoie de reguli în viață? Răspunsul e simplu: pentru a evita haosul din jurul nostru.

Vrem nu vrem, suntem diferiți și reacționăm în consecință, iar asta uneori creează un haos inter-relațional. Pornind de la acest fapt, autorul conturează 12 reguli de viață.

Poate te vei întreba, de ce ai tu nevoie să trăiești după regulile altora? Răspunsul e simplu: pentru că nu de puține ori devenim rapid sclavii instinctelor noastre care nu sunt tocmai rodul cel mai bun al caracterului uman.

Regulile de viață ale autorului sunt rezultatul îmbinării cunoștințelor sale din mai multe domenii. Ele devin, cu fiecare poveste, ingrediente de care te poți folosi și tu, în viața ta de zi cu zi, atunci când totul pare a fi anapoda.

Autorul susține că aceste reguli de viață, înainte de a te ajuta să faci ordine în haosul care apare în jurul tău uneori de niciunde, te vor îndruma să-ți faci mai întâi ordine în tine însuți, iar de aici pornește reconstrucția ta umană. Și uite așa, vei face față haosului din universul tău.

Cartea atinge corzi sensibile și devine cu fiecare poveste spusă, o busolă pentru fiecare individ dornic de echilibru într-o viață deloc lipsită de provocări și incertitudini.

Îți dezvăluim doar prima regulă: Asumă-ți responsabilitatea vieții tale!

Dacă vrei să descoperi care sunt următoarele „instrucțiuni” pentru o viață armonioasă, găsești cartea la Sala de lectură pentru adulți.

Dă-i o șansă! S-ar putea să fie exact ce ai tu nevoie acum pentru dezvoltarea personală.

Lectură cu folos!

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: ÎnchisFiliala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente