Image Alt

Povestea de la prânz: ”Când sunt furios” (audio-video)

Povestea de la prânz: ”Când sunt furios” (audio-video)

Pentru cei mici și dacă suntem sinceri, câteodată, și pentru noi, oamenii mari, să ne controlăm emoțiile nu este tocmai ușor. Câteodată suntem bucuroși, fericiți, alteori triști sau chiar furioși de-a dreptul. Toate sunt sentimente normale, pe care trebuie să le acceptăm.

Povestea de astăzi este despre momentul acela când ne vine să trântim, să țipăm, să batem tare din picioare. Da, da… despre momentele în care suntem furioși. Dragi copii, și noi oamenii mari suntem furioși. Și ne este greu să ne controlăm aceste emoții, care par că sunt atât de vijelioase.

Dar toate trec, respirăm adânc, și ușor, ușor, ne liniștim. După fiecare furtună, apare și soarele.

p.s. dragi părinți, poate că este greu în momentele acelea când cel mic dă tare din picioare și țipă, dar gândiți-vă că poate nici lui nu îi este ușor și are nevoie de cineva care să îl înțeleagă, nu să țipe la el. Și să le citiți și lor rândurile de mai sus, dacă sunt mici și încă nu au învățat literele. 🙂 Măcar ce am scris până la p.s.

Vă dorim multe zâmbete! 🙂 🙂 🙂

Povestea ”Când sunt furios” este scrisă și ilustrată de Trace Moroney.

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: ÎnchisFiliala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente