Image Alt

Trupa Alfa a bibliotecii Rosetti, în spectacol. Copiii au pregătit trei piese de teatru

Trupa Alfa a bibliotecii Rosetti, în spectacol. Copiii au pregătit trei piese de teatru

Trupa de teatru Alfa de la Bibliotecii Municipale ”Radu Rosetti” Onești a fost în lumina reflectoarelor, ieri, 7 iunie, când pe scena Aulei au prezentat trei piese de teatru: Elefănțelul curios, Holka-Polka și Hastag Poezia. Au muncit, s-au pregătit și cu emoție au venit în fața spectatorilor.

Au fost trei piese de teatru, realizate pe grupe de vârste, care le-au dat șansa copiilor și tinerilor din trupa de teatru a bibliotecii să vadă cum este pe scenă și să își arate talentul. În Aula bibliotecii Rosetti au fost prezenți părinți, bunici, colegi de scoală, profesori și învățători. Toți au venit să îi încurajeze și să îi aplaude.

În prima piesă, ”Elefănțelul curios”, au jucat Rareș Bacîru, Maria Bostan, Maria Brezeanu, Antonia Butucaru, Anastasia Cioclin, Sara Codiță, Ștefan Ganea, Maria Leașcu, Nicole Nechita, Carina Penciu, Eliza Rusu, Albert Tapinc.

A doua piesă, Holka-Polka, a fost jucată de  Emilia Ardeleanu, Katerina Bădău, George Codiță, Maria Constantin, Rebeca Crăciun, Sara Drăgoi, Bianca Gondoș, Delia Holban, Mara Leahu, Alexandru Norocel, Daria Văcaru.

Cea de-a treia piesă, Hashtag poezia, i-a avut în distribuție pe: Bianca Andrușcă, Rareș Bocea, Viviana Cornea, Ana Ganea, Maria Ganea, Alexandru Norocel, Vera Sălbatecu, Emily Vrencean.

Trupa de teatru Alfa a luat ființă în vara anului 2010, în cadrul atelierelor de vară. Până în prezent a susținut peste 50 de spectacole, a participat la peste 20 de concursuri regionale și naționale de profil și a câștigat zeci de premii.

De-a lungul celor 12 ani peste 100 de elevi au fost pregătiți de coordonatoarele trupei de teatru Alfa Doina Brumă și Nicoleta Sălbatecu.

Iată că după doi ani de pauză, din cauza pandemiei, trupa de teatru a urcat din nou pe scenă și pregătește noi proiecte, piese și copii talentați.

Galeria foto surprinde câteva cadre și emoții de la spectacolul Trupei de teatru Alfa:

Sorry, the comment form is closed at this time.

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: ÎnchisFiliala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente