Image Alt

Onești: cărți în dar de la Biblioteca „Radu Rosetti”

Onești: cărți în dar de la Biblioteca „Radu Rosetti”

Pe 14 februarie se sărbătorește Ziua Internațională a Cărții Dăruite. Pentru a marca această zi, biblioteca noastră a oferit cărți în dar, din volumele primite donație de la utilizatorii și prietenii bibliotecii. Pentru că suntem în luna iubirii, noi ne-am arătat dragostea față de cărți. Despre evenimentul organizat de noi, a apărut un articol în Deșteptarea.

”Biblioteca Municipală „Radu Rosetti” din Onești sărbătorește în avans, pe 12 februarie, cu o inițiativă inedită Ziua Internațională a Cărții, care în acest an cade duminică, 14 februarie. Astfel, vineri, de la ora 12.00, biblioteca va dărui tuturor celor care vor trece prin fața ei câte o carte cu mesaj.

„Ideea acestei inițiative – spune directorul bibliotecii, Ionuț Tenie – a venit din dorința de a trezi dragostea pentru cărți. Apărut inițial în Marea Britanie, obiceiul de a dărui cărți pe 14 februarie a făcut înconjurul lumii. Biblioteca Rosetti nu putea lăsa să treacă oricum această zi, mai ales că ne dorim să atragem cât mai mulți cititori și să aprindem dragostea pentru cărți.Cărțile care vor fi dăruite provin dintre numeroasele volume donate de prietenii bibliotecii noastre. Așadar, prin proiectul «Cărți în dar» de «Ziua Internațională a Cărții Dăruite»Biblioteca Rosetti vă încurajează să vă îndrăgostiți de citit și de cărți, pentru că nu există prieten la fel de loial ca o carte”.

Sursa: Deșteptarea.ro

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: ÎnchisFiliala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente