Image Alt

Recomandare de carte: ”De veghe în lanul de secară” (video)

Recomandare de carte: ”De veghe în lanul de secară” (video)

Anul trecut, la final verii, ne-am gândit să vă reamintin de cartea lui Salinger, ”De veghe în lanul de secară”. A fost una dintre recomandările cele mai vizionate și apreciate de voi. Este drept că este și o carte foarte bună, dar poate și pentru că titlul este de fapt cea mai frumoasă metaforă a copilăriei.

”În mintea mea am văzut o mulțime de copii mititei jucând un joc în lanul întins de secară. Mii de copii – și nimeni în jur, adică nici un om mare, în afară de mine. Și eu stau la marginea prăpăstii amețitoare. Și știi ce fac? Prind copii să nu cadă în prăpastie.  (…) Asta aș face toată ziua. Aș sta de veghe în lanul de secară”.

Așa că, aveți grijă de copilul din voi să nu cadă în prăpastie și să citiți și recitiți această carte.

Puteți să vă abonați la canalul nostru de Youtube, pentru a urmări toate video-urile Bibliotecii Municipale ”Radu Rosetti” Onești.

 

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: Închis Filiala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente