Image Alt

Cărți care te inspiră: „Descătușează-ți întregul potențial: trezește puterea infinită din tine și creează viața visurilor tale”

Cărți care te inspiră: „Descătușează-ți întregul potențial: trezește puterea infinită din tine și creează viața visurilor tale”

Viața ni se înfățișează de-a lungul anilor sub diverse forme. Uneori e un dans, poate un vals sau poate un tango. Alteori e un sport și nu unul simplu. Poate fi, de pildă, un fotbal american. Știm cum e jocul ăsta. Dur! Pentru a-l juca nu trebuie să fii doar bine echipat, ci și bine pregătit. Cam ce presupune asta, ne spun autorii Warren Veenman și Sally Eichhorst în cartea pe care ți-o recomandăm, astăzi, „Descătușează-ți întregul potențial: trezește puterea infinită din tine și creează viața visurilor tale”. Titlul cărții sună măreț și poate suntem sceptici când ne gândim la mesaj, totuși autorii ne provoacă la un set de exerciții practice care par a ne garanta reușita în acest joc pe care-l jucăm zilnic, viața.

Cartea este una motivațională, așadar o doză zdravănă de optimism. Chiar dacă ești un pesimist când vine vorba de literatura motivațională, să știi că studiile au arătat că optimismul se poate învăța. Și odată dobândit, nu trebuie decât să urmezi câteva strategii care te vor ajuta să-ți descătușezi potențialul. Rezultatul? Vei trece cu succes prin provocările vieții.

Autorii ne avertizează că această carte nu se înscrie în categoria „citește-mă o dată și lasă-mă apoi în uitare”, dimpotrivă, ea a fost creată pentru a fi parcursă ori de câte ori simțim nevoia de orientare și motivație în viață.

Noi am zice că e o carte care se citește cu creionul în mână, pentru a nota în  jurnalul personal strategii numai bune de aplicat în jocul vieții.

O atitudine mentală pozitivă, gestionarea zilnică a gândurilor și explorarea potențialului interior sunt numai câteva dintre strategii, pe restul te lăsăm să le descoperi singur din această carte inspiratoare.

Cartea se găsește la Sala de lectură pentru adulți!

Lectură plăcută și cu folos!

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: Închis Filiala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente