Image Alt

Zonele tale eronate: Ești ceea ce alegi să fii – dr. Wayne D. Dyer

Zonele tale eronate: Ești ceea ce alegi să fii – dr. Wayne D. Dyer

Apărută în SUA în 1976, Zonele tale eronate s-a menținut aproape un an în topul listei de bestselleruri a New York Times, privilegiu de care s-au bucurat, de-a lungul secolului, puține cărți. A atins, ca vânzări, incredibila cifră de 25 de milioane de exemplare. A devenit (Cartea self-help) clasică, grație căreia dr. Wayne D. Dyer este socotit inițiatorul mișcării de self-development – autodezvoltare psihologică – din SUA.

A fost, desigur, reeditată mereu de la apariție și tradusă în mai toate limbile lumii. Este, fără exagerare, o carte-fenomen. Mai mult, ideile acestei cărți nu și-au pierdut deloc prospețimea o dată cu trecerea timpului.

Avem capacitatea să ne alegem emoțiile și putem fi fericiți doar dacă trăim în prezent, spune Dyer. Pe aceste două axiome simple se bazează întreaga strategie de eliminare a “zonelor eronate”, acele teritorii dinăuntrul nostru care duc la comportamente autodistructive, cum ar fi căutarea aprobării celor din jur, autoetichetarea negativă sau “cele două sentimente inutile”, vinovăția și îngrijorarea. Tehnicile propuse de autorul terapeut sunt la îndemâna oricui, iar explicațiile sale nu recurg la jargonul psihologiei, rămânând perfect accesibile nespecialistului.

„Nădăjduiesc că această carte te va ajuta să scapi de toți viermii sau ochelarii de cal care ți-au interzis, poate, accesul la experiențe noi și minunate; sper să descoperi și să-ți alegi propriile direcții noi.” – dr. Wayne D. Dyer

Lectură plăcută!

 

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: Închis Filiala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente