Image Alt

Nu te lăsa: Puterea de a-ți însuși viața haotică și frumoasă de luptătoare – Glennon Doyle

Nu te lăsa: Puterea de a-ți însuși viața haotică și frumoasă de luptătoare – Glennon Doyle

„Viata este într-adevăr aspră, dar umorul, căldura și onestitatea pe care le găsim în cartea scrisă de Glennon Doyle ne reamintesc că există multă frumusețe în lupta noastră. Mă gândesc continuu la această carte!”- Brene Brown

După douăzeci de ani în care s-a lăsat prada mâncatului și băuturii, drogurilor și iubirilor nocive, după multă suferință, confuzie și vinovăție, Glennon Doyle s-a hotărât să nu se lase doborâtă și să înceapă să lupte. Și-a descoperit astfel chemarea: să ne facă să ne simțim mai bine cu propriile trăiri interioare, dezvăluindu-le pe ale sale, fără mască, fără ascunzișuri, fără prefăcătorii.

Destăinuirile sale au avut un impact imens și au dat naștere unei adevărate mișcări sociale, apărute în jurul Momastery.com, comunitatea online pe care a fondat-o. Cuvintele sale vă vor face să vă simțiti mai puternice, să vă deschideți inima în fața frumuseții lumii și să intrați pentru prima oară într-o existență adevarată.

„Nu te lăsa” este o mărturie a faptului că existența devine reală, generoasă și interesantă doar dacă înlăturăm straturile de protecție pe care ni le-am înfășurat în jurul inimii și pășim pe câmpul de luptă al vieții. Volumul conține un ghid de lectură în grup care vă va stimula să găsiți perspective noi și interesante și vă va spori atât bucuria lecturii, cât și pe cea de a fi în preajma celorlalți.

Lectură plăcută!

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: ÎnchisFiliala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente