Image Alt

Start în antreprenoriat sau Călătoria antreprenoriatului de la a ști la a avea înspre a deveni – Cristian Onețiu

Start în antreprenoriat sau Călătoria antreprenoriatului de la a ști la a avea înspre a deveni – Cristian Onețiu

Cu o experiență de peste 15 ani și afaceri de peste 100 de milioane de euro, Cristian Onețiu este antreprenor activ, dar și business mentor pentru antreprenorii cu afaceri de peste 10 milioane de euro, care își doresc scalarea afacerii într-un mod sustenabil.

Cristian Onețiu și-a propus să contribuie la dezvoltarea unui mediu antreprenorial prin inițiative educaționale diverse, produse online, cursuri și workshopuri sau cărți scrise în baza experinței de afaceri și de viață.

Cartea este rezultatul experienței proprii de la ”Știu” la ”Am” spre ”Devin”, de la business către împlinirea personală.

Ca să poți ajunge, însă, la împlinirea personală și independență financiară, este nevoie de o fundație solidă, pe care să se așeze oricare demers antreprenorial.

”Antreprenorii sunt cei care vor o lume mai bună! În rest, ei știu de toate și nimic. De aceea și reușesc să schimbe lumea. Căci cunoașterea se schimbă. Dorința de mai bine, niciodată!” – Cristian Onețiu

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: Închis Filiala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente