Image Alt

Biblioteca Radu Rosetti printre câștigătorii campaniei naționale HAI PE NET dedicate alfabetizării digitale în Romania

Biblioteca Radu Rosetti printre câștigătorii campaniei naționale HAI PE NET dedicate alfabetizării digitale în Romania

Biblioteca Municipala Radu Rosetti din Onești a fost desemnată printre câștigătorii de anul acesta a campaniei naționale HAI PE NET dedicate alfabetizării digitale în Romania, dar și aleasa ca exemplu de buna practica pentru alte biblioteci din țară.

Proiectul Navigator 50+ al Bibliotecii Municipale „Radu Rosetti” Onești coordonat de Olivera Lida Gisfan, a fost înscris pe harta evenimentelor: https://www.alldigitalweek.eu/event-2022/navigator-50/.

“Eforturile noastre de a îmbunătăți incluziunea digitală a cetățenilor din comunitatea noastră au dat roade. Suntem convinși că activitățile pe care le desfășuram la biblioteca, pot inspira alte inițiative locale, tocmai de aceea dorim sa continuam și sa ne diversificăm serviciile”, a declarat Ionuț Tenie, directorul Direcției Cultura.

Campania Națională de Educație și Incluziune Digitală HAI PE NET este coordonată de EOS Romania împreună cu o comunitate activă de centre digitale, biblioteci publice, școli și alte organizații și instituții dedicate alfabetizării digitale în Romania.

HAI PE NET se desfășoară în cadrul ALL DIGITAL Week – o campanie anuală de promovare a competențelor digitale inițiată la nivel european de către organizația ALL DIGITAL. Campania HAI PE NET urmează modelul propus de Good Things Foundation din Marea Britanie prin GET ONLINE WEEK.

Adaugă un comentariu

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: Închis Filiala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente