Image Alt

S-AU DESEMNAT CÂȘTIGĂTORII CONCURSULUI NAȚIONAL DE PROZĂ SCURTĂ ”RADU ROSETTI”, EDIȚIA A XXIII-A

S-AU DESEMNAT CÂȘTIGĂTORII CONCURSULUI NAȚIONAL DE PROZĂ SCURTĂ ”RADU ROSETTI”, EDIȚIA A XXIII-A

Proza scurtă i-a format pe mulți scriitori și joacă un rol foarte important în debutul acestora pe piața literară. Aceasta le permite să experimenteze  propriile stiluri, idei și îi ajută să își descopere propria voce creativă.

Pasionații acestui gen literar au găsit posibilitatea de exprimare a propriei creativități prin participarea la concursul pe care biblioteca noastră îl organizează anual.

Concursul Național de Proză Scurtă „Radu Rosetti”, ajuns la ediția a XXIII-a, a atras și în acest an un număr mare de concurenți din toată țara. Am primit 34 de manuscrise, foarte bune, care au dovedit talentul concurenților și pasiunea lor pentru acest gen literar, proza scurtă.

Din numărul total de participanți, juriul a desemnat 21 de câștigători pentru cele 3 categorii de vârstă.

Aducem sincere mulțumiri juriului format din Vasile Spiridon, președintele juriului, și membrilor: Adrian-Gelu Jicu, Petre Isachi, Ioan Ivan,Valentin Rădulescu și nu în ultimul rând, tuturor participanților interesați de acest concurs literar.

Sincere felicitări câștigătorilor acestei ediții!

Iată lista câștigătorilor:

Rezultate de afisat pe facebook

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: ÎnchisFiliala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente