Image Alt

Numărătoarea inversă până la Crăciun a început. Mulți copii i-au scris deja Moșului

Numărătoarea inversă până la Crăciun a început. Mulți copii i-au scris deja Moșului

Numărătoarea inversă până la Crăciun a început, mai ales pentru cei mici. Mulți dintre ei i-au scris deja Moșului. Cutia poștală de la bibliotecă se umple de scrisori.

Copii au încercat să-l convingă pe Moșul că au fost cuminți tot anul, au învățat bine și merită să primească darurile dorite.

Spiridușii Moșului au tras cu ochiul în cutia poștală și s-au bucurat să vadă scrisorile atât de frumos scrise și desenate.

Ca să fie siguri că mesajele lor ajung până în Laponia, bibliotecarii au vorbit cu Moșul să lase și la bibliotecă o cutie poștală. Așa cei mici pot fi siguri că scrisorile lor  vor fi citite de Moșul.

Cutia este amplasată chiar la intrarea în bibliotecă și dacă încă nu i-ați scris, e timpul să vă grăbiți, mai sunt doar câteva zile până la Crăciun.

 

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: Închis Filiala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente