Image Alt

Proiect online: Eu citesc, tu citești?

Proiect online: Eu citesc, tu citești?

La fiecare început de an ne facem o listă de dorințe. Ne gândim la ce nu am apucat să facem în anul trecut, de ce dorințe am uitat, care s-au îndeplinit și ne scriem altele.

Mulți dintre noi ne-am trecut pe lista de dorințe la fiecare început de an: ”să citesc mai mult.” Am putea spune că este în top 10 dorințe de început de an. Dar, din păcate, de foarte puține ori, ne și ținem de această promisiune. Trece mai degrabă în rândul dorințelor la care nu ne mai gândim sau de care nu mai avem timp.

Au trecut deja 13 zile din acesta an. Câte pagini ai apucat să citești? Noi ne-am propus anul acesta să te ajutăm să îți îndeplinești această dorință. Să citești. Să citești mai mult.

”Eu citesc, tu citești?” Așteptăm să ne răspunzi printr-un video în care să ne citești câteva rânduri din cartea ta preferată, ori din cartea aceea de pe noptieră, despre care spui mereu că mâine seară sigur o deschizi. Și să adresezi întrebarea mai departe.

Vrem să te încurajăm să-ți dai timp  să citești. Și evident să vii la  bibliotecă să împrumuți o carte sau să stai la sala de lectură și să citești.

Vrem să facem cititul și mersul la bibliotecă, din nou la modă.

 

 

 

 

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: ÎnchisFiliala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente