Image Alt

Concurs de artă plastică pentru copii ”Pagini fermecate, gânduri colorate” – ediția a VII-a

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Concurs de artă plastică pentru copii ”Pagini fermecate, gânduri colorate” – ediția a VII-a

aprilie 14, 2021 @ 8:00 am - mai 25, 2021 @ 5:00 pm

Când ne gândim la primii ani de lectură, ba chiar și la cei mai recenți,  năvălesc în mintea noastră zâne bune și zâne rele, vrăjitori mai mici sau mai mari, purtători de baghete și deținători ai unor formule magice nemaiîntâlnite, cutreierând  tărâmuri fantastice sau lumi paralele născute de imaginația cu totul neobișnuită a unor scriitori – ei înșiși, minunați.

Nu-i așa că, atunci când sunteți abătuți sau puși în încurcătură, ați vrea să fie lângă voi măcar micuțul Giminy? Măcar micuțul Neghiniță?  Sau un alt magician ale cărui isprăvi v-au ținut cu sufletul la gură pe parcursului unei cărți întregi? Nu-i așa că ați admirat curajul, voința și, mai ales, lupta lor pentru triumful binelui? Nu-i așa că v-a bucurat apariția lor salvatoare, atunci când personajele păreau a se afla într-o situație fără ieșire?

Sigur, ele nu sunt decât personaje, plăsmuiri ale fanteziei, dar prezența lor în romane sau povești ne învață atât de multe lucruri! Vă invităm să vă gândiți ce lucruri frumoase ați deprins de la personajele magice pe care le iubiți și să desenați scena din care ați desprins aceste învățături.

Vă dorim spor la lucru și mult succes!

În pdf-ul de mai jos găsiți și regulamentul concursului. (pentru a derula paginile apăsați pe săgețile din partea de jos).

invitatie final (1)

 

Details

Start:
aprilie 14, 2021 @ 8:00 am
End:
mai 25, 2021 @ 5:00 pm
Event Category:
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Biblioteca Municipală „Radu Rosetti” Onești
B-dul Oituz 15A
Onesti,BacauRomânia
+ Google Map

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: ÎnchisFiliala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente