Image Alt

Personajele din povești s-au întâlnit la biblioteca Rosetti, de Halloween

Personajele din povești s-au întâlnit la biblioteca Rosetti, de Halloween

Am continuat și astăzi parada de Halloween, la Biblioteca Municipală „Radu Rosetti” Onești, la Sărbă-Book.
Veniți tocmai din povești, elevii clasei I A, înv Irina Abaza, de la Școala Gimnazială Nr. 1 Onești, ne-au încântat cu poveștile și vrăjile lor.
S-au întâlnit cu toții, aici la #bibliotecarosettionești, Prinșesa de Marti cu Prințesa Bucle-Aurii. A venit și Alice din Țara Minunilor. Pisicuța Pisa le-a povestit despre rețete, iar pisicuța albă și-a etalat blănița frumoasă. Nu au lipsit de la întâlnire nici magicienii, care i-au transformat pe copii în broscuțe. Ne-au arătat chair și caietul de magie. Dar i-a salvat Super Eroul. Scufița Roșie a avut noroc de vânător, și uite așa încă o poveste s-a terminat cu bine. Ne-am întâlnit cu Nică, cu Nic Năstrușnicul și cu Vlad, vampirul cel mai nepriceput din lume. Corpul uman ne-a vorbit despre inimă, iar Alexandru Ioan Cuza, ne-a amintit de istorie.
Ne-am plimbat prin multe povești și am petrecut împreună un Halloween, ca la carte.

 

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: ÎnchisFiliala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente