Image Alt

Interviurile Bibliotecii Concert Corala Armonia

Interviurile Bibliotecii Concert Corala Armonia

Prefațând concertul Coralei Armonia, organizat de Primăria Municipiului Onești și Biblioteca Radu Rosetti azi, 30 mai 2022, de la ora 18,00 la Casa de Cultură Onești, Alin Asavei i-a avut invitați la Interviurile Bibliotecii pe Arhid. Lect. Univ. Dr. Ion Iulian Dumitru, dirijorul Coralei ARMONIA și pe preotul Ioan Bârgăoanu, Protoiereul Oneștiului.

Înfiinţată în anul 2001, Corala „Armonia” este un cor bărbătesc a cărui prestaţie este întotdeauna un amalgam de trăire, sensibilitate, mesaj şi semnificaţie. Fiecare sunet are rezonanţă în sufletele spectatorilor, pentru că fiecare interpret cântă din convingere şi pasiune. În acest fel au fost posibile performanţele extraordinare ale acestui cor, remarcat la toate competiţiile internaţionale la care a participat, dintre care menţionăm doar Jocurile Corale Mondiale, competiţie bienală, unde, la fiecare dintre ultimele trei ediţii, a foat declarat cel mai bun cor bărbătesc din lume.

 

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: ÎnchisFiliala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente