Image Alt

Biblioteca Rosetti pe harta digitală a Europei

Biblioteca Rosetti pe harta digitală a Europei

”Navigator 50+” este un proiect al Bibliotecii Municipale „Radu Rosetti” Onești , prin care încurajăm și sprijinim persoanele în vârstă să folosească tehnologia, un mijloc util de a rămâne conectat și de a se bucura de toate beneficiile pe care le oferă lumea digitală .

Într-o era a informatizării, cred că este important să ajutăm pe cei mai în vârstă să folosească internetul și calculatorul. În cadrul acestui proiect seniorii, să folosească internetul, să navigheze în siguranță pe internet, să comunice pe rețelele de socializare cu rudele din alte țări, să facă plăți online, cumpărături online, să editeze în Word, Paint, Excel. Vrem să învățăm seniorii să folosească internetul în beneficiul lor. Întâlnirile sunt foarte bune atât pentru a socializa, dar și pentru a învăța lucruri noi. În acest fel se vor simți utili și integrați în comunitate, chiar dacă sunt pensionari.

Mai multe despre acest proiect puteți afla  de pe: All Digital Weeks.

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: ÎnchisFiliala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente