Image Alt

Recitalurile verii – Concert D’ale Mariei Tănase susținut de Cvartetul Light Quartet

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Recitalurile verii – Concert D’ale Mariei Tănase susținut de Cvartetul Light Quartet

iunie 26, 2022 @ 6:00 pm - 8:00 pm

Duminica,26 Iunie, va asteptam cu veselie si muzica să facem o incursiune in timp si readucem piesele Mariei Tănase în zilele de azi, pe armoniile Light Quartet!

Încă de la înființare, în vara anului 2014, Light Quartet și-a propus să încânte publicul abordând piese de genuri diferite, într-o manieră proprie. Pe parcursul existenței cvartetului, cele 4 instrumentiste au dorit să-și pună la încercare creativitatea și astfel să lărgească și paleta genurilor muzicale. În prezent, cvartetul abordează piese din sfera muzicii clasice (arii din opere celebre, lucrări camerale), pre-clasice (baroc), latin-americană (tango-uri), cafe-concert, piese jazz, coloane sonore celebre din filme și desene animate, cover-uri pop, pop-rock si rock, piese de actualitate, ajungând până la reinterpretarea unor piese din zona muzicii tradiționale românești (Maria Tănase, piese din folclor).

Concertul tribut – ,, D’ale Mariei Tănase” prezintă unele dintre cele mai cunoscute și îndrăgite piese ale marii artiste, transpuse în formula de cvartet clasic, un concept unic în România.

Details

Date:
iunie 26, 2022
Time:
6:00 pm - 8:00 pm
Event Categories:
,
Event Tags:
, ,

Venue

Platou Sala Sportivă Polivalentă „Nadia Comăneci” Oneşti
Aleea Parcului 11, Onesti
Onesti,Bacau601136România
+ Google Map

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: ÎnchisFiliala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente