Image Alt

LANSARE DE CARTE ”EVA ȘI RAIUL DOMESTIC” SEMNATĂ DE SILVIU DUDESCU

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

LANSARE DE CARTE ”EVA ȘI RAIUL DOMESTIC” SEMNATĂ DE SILVIU DUDESCU

decembrie 14, 2023 @ 6:00 pm

Joi, 14 decembrie, de la ora 16:00, vă invităm la Filiala Cosânzeana a Bibliotecii Municipale ”Radu Rosetti” Onești la lansarea de carte ”Eva Si Raiul Domestic”, semnată de oneșteanul Silviu Dudescu.

Silviu Dudescu (n. 1967, în Onești) a fost, pe rând, elev la o școală profesională din Brașov (profil turnător formator), „voluntar” la „Șantierul Național al Tineretului” Poarta Albă – Midia – Năvodari, angajat la „Uzina Steagul Roșu” (Întreprinderea de autocamioane), student neabsolvent al Facultății de Drept din București, absolvent al Facultății de Științe Economice,
masterand (între 2007-2009) la cursurile de scriere creatoare coordonate de Alexandru Mușina la Facultatea de Litere din Brașov, apoi masterand la cursurile de Arta Actorului (Universitatea de Arte din Târgu Mureș), actor în câteva zeci de filme, reclame și piese de teatru, autor a trei volume de versuri, cel mai recent fiind Espresso lung, fără zahăr (Tracus Arte, 2016).

Faimos (în orice caz, între prieteni) ca actor de teatru și televiziune, Silviu Dudescu transportă și în poezie dubla misiune a artei dramatice: să ne transmită, pe de o parte, bucuria de a trăi; să ne ajute, pe de alta, să ne confruntăm cu imprevizibilul și suferința inerente condiției noastre.

Details

Date:
decembrie 14, 2023
Time:
6:00 pm
Event Categories:
,

Organizers

Biblioteca Municipală „Radu Rosetti” Onești
Primaria Onesti

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: ÎnchisFiliala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente