Image Alt

Pagini fermecate, gânduri colorate

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Pagini fermecate, gânduri colorate

martie 31 @ 8:00 am - 5:00 pm

Dacă e final de „mărțișor”, e momentul să dăm culoare gândurilor și chip personajelor din lecturile noastre! Haideți să vedem cu ce provocare ne întâmpină anul acesta concursul „Pagini fermecate, gânduri colorate” și să lăsăm imaginația să hoinărească printre rândurile cărților.

Ajuns la cea de-a IX-a ediție, concursul este organizat de bibliotecă în parteneriat cu Clubul UNESCO pentru Tineret și Copii „Gh. Mocanu”, propunându-și să promoveze lectura și să încurajeze talentul artistic al celor mici. În același timp, concursul este un omagiu adus în fiecare an profesorului de desen „Gh. Mocanu”, un om care și-a dedicat viața copiilor, învățându-i că arta nu înseamnă doar frumusețea formelor, ci și a ideilor. A fost mentorul unor întregi generații de copii oneșteni.

De altfel, despre mentori este vorba și în această ediție a competiției noastre. Vă invităm să descoperiți tema, să consultați regulamentul,  să răspundeți   la întrebarea concursului și să ne trimiteți-ne lucrările voastre. Le așteptăm cu multă nerăbdare!

Mult succes tuturor!

 

 

 

Detalii

Dată:
martie 31
Oră:
8:00 am - 5:00 pm
Categorii Eveniment:
,
Etichete Eveniment:
,

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: Închis Filiala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente