Recital de jazz – o seară de excepție la Biblioteca ”Rosetti”

Recital de jazz – o seară de excepție la Biblioteca ”Rosetti”

Stagiunea muzicală a revenit la Onești cu un recital de jazz susținut de artiștii Mihaela și Cristian Gârlea. Pasionați de artă în toate formele ei, Mihaela și Cristian Gârlea sunt profesori ieșeni, muzicieni de jazz, cu o activitate artistică de zeci de ani. Au participat împreună sau separat, în diferite formule, la festivaluri de jazz și evenimente culturale, unde talentul și pasiunea lor pentru muzică s-au făcut remarcate de fiecare dată.

Asta s-a întâmplat și la Onești unde publicul a fost fascinat de cei doi artiști.

”Pandemic jazz” a venit ca un cadou muzical în aceste vremuri în care avem nevoie de frumos, de cultură, de muzică bună.

Cei prezenți la eveniment s-au bucurat de piese precum ”Sous le Ciel du Paris”, un minunat cântec de dragoste francez compus de Hubert Giraud, scris de Jean Drejac sau ”Lullaby of Birdland”, compusă de George Shearing, dar și de cântece de iubire românești precum ”Un mic cuvânt” sau ”Iubirea noastră, muzică Richard Oschanitzky și text Teodor Pîcă.

Recitalul de jazz s-a încheiat cu o piesă cântată alături de public. Un moment care a adus zâmbetele pe chipurile tuturor, și a celor din sală, și a artiștilor.

La final artiștii au mulțumit publicului, iar cei din sală artiștilor, pentru o seară de excepție, semn că redeschiderea stagiunii muzicale a adus bucurie de ambele părți și cu toții am așteptat aceste momente minunate în care să fim împreună.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.