Image Alt

Antidot pentru depresie – Lisa Miller

Antidot pentru depresie – Lisa Miller

O incursiune inovatoare în neuroștiința spiritualității și un nou model de urmat pentru sănătate, vindecare și reziliență – de la o cercetătoare de top, autoare de bestselleruri New York Times.

Care este impactul spiritualității asupra sănătății noastre mintale? Poate religia să ne protejeze de depresie și anxietate? Dr. Lisa Miller, psiholog și profesor la Universitatea Columbia, îndrăznește să ofere răspunsuri bazate neuroștiință la aceste întrebări, spulberând prejudecățile și dovedind că știința și spiritualitatea pot lucra împreună pentru sănătatea noastră.

Antidot pentru depresie îmbină cercetarea științifică de ultimă generație (investigații RMN, studii genetice, studii epidemiologice și multe altele) cu povestea personală și plină de inspirație a autoarei, totul pentru a pune în lumină o știință surprinzătoare a spiritualității și a ne învăța cum o putem aplica în viața noastră pentru a ne proteja de depresie și a avea o viață împlinită.

„Cercetările de ultimă generație realizate de Dr. Miller anunță o nouă revoluție în lumea sănătății și a stării de bine. Antidot pentru depresie investighează alegerile pe care le putem face atunci când ne confruntăm cu provocări sau obstacole și este o mărturie și o celebrare a puterii interioare.” – Dr. Deepak Chopra, autorul bestsellerului New York Times Supercreierul.

Lectură plăcută!

Adaugă un comentariu

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: ÎnchisFiliala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente