Image Alt

Cărți care ne inspiră – „Forța gândirii pozitive” de Norman Vincent Peale

Cărți care ne inspiră – „Forța gândirii pozitive” de Norman Vincent Peale

Orice început de an vine la pachet cu tot felul de dorințe și speranțe de mai bine. Fiecare dintre noi își trasează imaginar o hartă a noului an în care aspirațiile sunt ca niște destinații de atins. Ce, când și cum, depinde de fiecare dintre noi, într-o anumită măsură, căci nu-i așa, uneori destinul ne joacă feste. Ei, și tocmai sau mai ales într-o astfel de situație trebuie să gândim pozitiv. Despre gândirea pozitivă este și cartea pe care v-o propunem în această săptămână.

Tradusă în 40 de limbi și vândută în mai mult de 15 milioane de exemplare, „Forța gândirii pozitive” este cea mai bună carte a autorului Norman Vincent Peale, cunoscut în lumea întreagă sub numele de „predicatorul de milioane”.

Cartea este apărută în anul 1999 la Editura Curtea Veche, în colecția Cărți Cheie, și în doar 260 de pagini își propune să ofere ponturi simple despre cum să gândim pozitiv sau optimist.

Pentru că autorul a fost pastor principal la Biserica Marble Collegiate din New York, acesta îmbină religia cu psihologia, oferind cititorului tehnici practice ușor de aplicat în situațiile când gândirea pozitivă nu ne este tocmai la îndemână.

Unde se află izvorul gândirii pozitive, cum să gustăm din el zilnic și ce rol joacă credința în acest mod de a gândi, vă invităm să aflați citind cartea „Forța gândirii pozitive” de Norman Vincent Peale.

Cartea se găsește la Sala de lectură pentru Adulți, Secția Împrumut Carte pentru Adulți și la Filiala „Cosânzeana”.

Lectură plăcută și cu folos să aveți!

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: ÎnchisFiliala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente