Image Alt

„DUPĂ DATINI COLINDĂM„ – CONCERT DE COLINDE ȘI OBICEIURI TRADIȚIONALE LA CINEMA CAPITOL

„DUPĂ DATINI COLINDĂM„ – CONCERT DE COLINDE ȘI OBICEIURI TRADIȚIONALE LA CINEMA CAPITOL

Cu o tradiție de peste 20 de ani, concertul de colinde și datini românești în interpretarea Ansamblului de Muzică Tradiţională “Icoane Moldave” din Piatra Neamţ, sub conducerea muzicală a conf. univ. dr. Delia Stoian-Irimie și cda dr. Ioana Munteanu, alături de Ansamblul „Doina Ceahlăului”, condus de prof. coregraf Adrian Gheorghiu, se întoarce pe scena Cinematografului „Capitol”, pentru a întâmpina alături de oneșteni frumoasele sărbători ale Craciunului și Anului nou cu aceeași emoție si voie bună!
Intrarea va avea loc pe bază de invitații, care se pot ridica de la casa de bilete a Cinematografului „Capitol” sau de la Muzeul Municipal de Istorie.
Vă așteptăm pe 12 decembrie, la ora 18, să ne bucurăm împreună de folclorul si obiceiurile noastre în atmosfera atât de caldă a sărbătorilor de iarnă!

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: ÎnchisFiliala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente