Image Alt

Sărbă-Book de Halloween la biblioteca Rosetti. Copiii s-au transformat în personaje din desene

Sărbă-Book de Halloween la biblioteca Rosetti. Copiii s-au transformat în personaje din desene

Alți copii minunați ne-au purtat în lumea  poveștilor. Elevii clasei I C, înv Marinela Zarnescu, de la Școala Gimnazială Nr. 1 Onești au sărbătorit Halloween-ul la Biblioteca Municipală „Radu Rosetti” Onești.
Rapunzel cu părul ei minunat, Elsa tocmai din Regatul de Gheață au venit la Sărbă-Book de Halloween. Lupul s-a întâlnit cu Scufița Roșie, iar mama vitregă a dat nas în nas cu Alba ca Zăpada. Și ghiciți ce… a încercat să o otrăvească cu mărul, noroc că prințul a fost aproape și povestea s-a terminat cu ”au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”. Marchizul din Motanul Încălțat, vrăjitoarele, dovleacul, fantoma Toma, Vampirul și Magicianul ne-au încântat cu poveștile lor. Pupăza lui Nică nu a avut zile bune, iar Fata moșneagului s-a plâns de tot ce i se întâmplă în poveste. Ei, și pentru că nu mai este mult până lasă cadourile sub brad, Moș-Crăciun a venit la Halloween-ul nostru.

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: Închis Filiala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente