Image Alt

Cărți curajoase -„Secretele unei vieți uimitoare: Descoperă bucuria de a trăi” de Gaur Gopal Das

Cărți curajoase -„Secretele unei vieți uimitoare: Descoperă bucuria de a trăi” de Gaur Gopal Das

Cu toții am primit un dar: VIAȚA! Și despre ea este și cartea pe care v-o recomandăm astăzi!

„Secretele unei vieți uimitoare: Descoperă bucuria de a trăi” de Gaur Gopal Das, apărută la Editura Bookzone, este o carte care te poate inspira.

Viața e un carusel în care individul urcă vrând nevrând. Și de aici începe călătoria: sus, jos și viceversa.

Fiecare experimentează această călătorie așa cum știe și poate. Cert e că viața nu te întreabă dacă ești pregătit pentru tot ce vrea ea să-ți ofere.

Ideea e că atât cele bune, cât și cele rele te pot dezechilibra la fel de bine, dacă nu știi cum să le gestionezi. Despre asta vorbește cartea curajoasă de azi.

Și da, de la teorie la practică, știm, e o cale lungă, însă această carte te poate ajuta să deslușești mai bine întâmplările vieții care vin, uneori, tăvălug peste tine. Nu despre a le opri e vorba, ci despre a ști să le faci față și a găsi mai departe bucuria de a trăi. Cam asta vrea Gaur Gopal Das, unul dintre cei mai cunoscuți călugări din lume, să ne învețe cu ajutorul aceastei cărți.

Cartea este una de povești sipirituale din care la final de lectură te alegi cu învățături de care, sigur, într-o bună te vei agăța. Ele își vor găsi utilitatea în viața personală și profesională, dar și în relațiile tale cu cei din jur.

Aproape fiecare poveste are la finalul ei câte un exercițiu și un rezumat care îți vor reseta ființa și poate îți vor face viața uimitoare!

Dacă vrei să citești cartea, o găsești la Sala de Lectură pentru adulți!

Lectură plăcută!

 

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: Închis Filiala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente