Image Alt

Festivitatea de încheiere a cursurilor ”Navigator 50+”. Proiectul va continua din toamnă

Festivitatea de încheiere a cursurilor ”Navigator 50+”. Proiectul va continua din toamnă

La Centrul de Arte Borzești a avut loc festivitatea de încheiere a cursului de ALFABETIZARE DIGITALĂ PENTRU SENIORI (2 grupe de cursanți începători) și ATELIER DE POVEȘTI DIGITALE (o grupă de cursanți avansați) din cadrul Proiectului Navigator 50+Biblioteca Municipală „Radu Rosetti” Onești, coordonator Olivera Lida Gisfan.
Au fost prezenți la acest eveniment primarul municipiului Onești, Laurențiu Neghină și directorul biblioteciii Ionuț Tenie, care le-au înmânat diplomele cursanților.
 Vă felicităm pentru angajamentul vostru și pentru toată munca depusă. Ați demonstrat că vârsta nu este un obstacol în fața învățării și că sunteți mereu deschiși să vă dezvoltați abilitățile și cunoștințele în acest domeniu.
Vă dorim mult succes în toate proiectele viitoare și vă încurajăm să continuați să explorați, să învățați și să vă bucurați de viață. Sunteți exemple vii ale faptului că învățarea și dezvoltarea personală nu au limite.
 Sperăm să fi reușit să vă oferim o experiență valoroasă și că ați întâlnit o comunitate de oameni minunați la biblioteca noastră și la curs.
Navigator 50+ continuă din toamnă!

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: ÎnchisFiliala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente