Image Alt

Povestea ceaiului – Wang Xufeng

Povestea ceaiului – Wang Xufeng

„Se spune adesea despre ceai că este o băutură banală, fără niciun haz, cu alte cuvinte, o băutură de neluat în seamă. În realitate însă, ceaiul este magic, special, aș îndrăzni să afirm chiar că este atotputernic”. – Wang Xufeng

Expertă în istoria ceaiului, Wang Xufeng invită cititorul într-o captivantă călătorie de suflet în istoria celei mai iubite băuturi din lume.

Autoarea împletește iscusit mituri, legende, tradiții, povești de dragoste, dar și episoade pline de cruzime cu informații privind soiurile de ceai, metodele de cules și procesare, ustensilele și vasele folosite la prepararea savuroasei licori. De asemenea, Wang Xufeng dedică rânduri pline de căldură și sensibilitate marilor personalități care au schimbat pentru totdeauna destinul plantei cu frunze veșnic verzi și strălucitoare.

Bogată în informații inedite și minunat ilustrată, lucrarea este ghidul ideal pentru toți cei care îndrăgesc ceaiul și doresc să afle mai multe despre fascinanta sa istorie.

Vă așteptăm la bibliotecă să împrumutați cartea. Disponibilitatea titlului poate fi consultată AICI.

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: ÎnchisFiliala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente