Image Alt

Cărți care ne inspiră: „Tehnicile programării neuro-lingvistice” de Sue Knight

Cărți care ne inspiră: „Tehnicile programării neuro-lingvistice” de Sue Knight

Fiecare început de zi debutează cu o dorință: aceea de a avea o zi bună. Fiecare dintre noi își dorește asta, chiar dacă nu reușește de fiecare dată.

Psihologii spun că există totuși niște reguli care par să-i ajute pe oameni să-și atingă potențialul maxim. Și nu doar atât. Cu ajutorul acestor reguli,  își pot transforma zilele mai puțin colorate într-unele chiar luminoase.

Care sunt aceste reguli, putem afla din cartea „curajoasă” de azi, „Tehnicile programării neuro-lingvistice” de Sue Knight.

Ce rol joacă gândirea, limbajul și comportamentul în viața de zi cu zi, știm cu toții, dar despre cum să le folosim pentru a ne crea relații armonioase și zile frumoase, poate încă mai avem de aflat, iar această carte tocmai despre asta ne vorbește.

Un secret ar fi însușirea tenicilor de programare lingvistică. Poate ați auzit despre NLP, sau poate nu. Dacă vă aflați în ultima situație ipotetică, atunci tocmai ați aflat despre una dintre cele mai bune cărți din domeniu.

Citind această carte nu veți afla doar ce înseamnă NPL, ci și cum să vă construiți strategii care să funcționeze în deciziile pe care trebuie să le luați la un moment dat, în construirea de relații, în afacerile proprii și în crearea unui echilibru în viața personală.

Este o carte din merită să citești zilnic. Cu fiecare capitol se dobândesc concepte noi, care te vor ajuta să-ți găsești propria formulă de succes și, fără îndoială, zile mai bune.

Cartea „Tehnicile programării neuro-lingvistice” de Sue Knight este „o călătorie de descoperire”, doar dă-i o șansă să te inspire!

Dacă dorești să citești cartea, o găsești la Sala de Lectură adulți, Secția de Împrumut carte pentru adulți sau la Filiala „Cosânzeana”.

Lectură plăcută și cu folos!

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: ÎnchisFiliala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente